Bilgi ve Teknoloji çağını yaşıyoruz. Hızlı bir şekilde bilgilerimiz yenileniyor ; teknolojinin sınırları genişliyor. Öğrenmek , öğrendiğimizi uygulamak ve geliştirmek ; öğrendiğimiz konudaki güncellemeleri takip etmek ve öğrendiğimiz konuyu uygulamada da devamlı güncel tutmak bu çağın gereklerinden.

GMP/ GLP sahasında da bu güncellemeler çok sık yapılıyor. Bu sahada çalışan tüm akademisyenlerin, yöneticilerin ve çalışanların bu güncellemeleri çok iyi takip etmeleri ve uygulamaları gerekiyor. Hem çok yoğun bir ortamda çalışmak hem de bilimsel yayınları takip etmek , güncel mevzuatı izlemek çok da kolay değil. Sadece farmakopelerin güncelleme tarihlerini takip etmek bile bir çok organizasyon için ilave bir iş anlamına geliyor.

Acron Danışmanlık farklı hizmet paketleri ile  Kalite Yönetim Sistemi eğitimlerini gerçekleştiriyor. Bu eğitimler Kalite Kontrol , Kalite Güvence , Üretim ve Teknik Danışmanlarımız tarafından farklı başlıklar altında verilmektedir.

Genel GMP eğitimlerin yanı sıra Validasyon Eğitimleri, Mikrobiyoloji Eğitimleri, IPK süreçleri, Ambalaj Malzemeleri Kontrolü, İstatistiksel Proses Kontrol vb. spesifik konularda düzenlediğimiz Uzmanlık Eğitimleri, Eleman Kalifikasyon Eğitimleri , departman sorumlu ve yöneticilerine özgü KPI ve Verimlilik Eğitimleri eğitim paketlerimizden bazılarını oluşturuyor. Firmaların ihtiyaçlarına özgü özel eğitimleri de farklı alanlarda yetkinliklere sahip Danışmanlarımız ile gerçekleştirmekteyiz.

Kalite Yönetim Sistemi ile ilgili eğitim ihtiyaçlarınız için info@acronconsultancy.com mail adresinden veya 0533 967 44 46 numaralı telefondan bize ulaşıp  güncel eğitim listemizi isteyebilir , firmanızın ihtiyaç duyduğu spesifik bir konuda firmanızın lokasyonunda eğitim organizasyonu talep edebilirsiniz.

Saygıyla,

Ebru Öner , 15.10.2017

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir