Fotoğraf açıklaması yok.

Risk bazlı Temizlik Validasyonu çalışmaları için risk analizi hesaplamalarının doğru anlaşılabilmesi , izin verilen günlük maruziyet (PDE ) , izin verilen en fazla taşınma (MACO ) verilerinin doğru tespit edilmesi ve raporlanması , metod geliştirme , numune alma yöntemi validasyonu , analitik yöntem validasyonu , değerlendirme ve raporlama aşamalarının doğru kurgulanması ve uygulanması gereklidir. Doğru kurgulanmamış bir Temizlik Validasyonu çalışması ciddi bir zaman ve iş gücü kaybına yol açar. Verimli ve etkin bir çalışma için Temizlik Validasyonu Eğitimi , Temizlik Validasyonu Danışmanlığı ve Temizlik Validasyonu Mevcut Durum Tespit Çalışmamızdan yararlanabilirsiniz.

Temizlik Validasyonu bir ekip çalışmasıdır ve ciddi bir zamanlama programı üzerinden yürütülmelidir. Doğru limitlerin belirlenmesi , doğru numune alınması , doğru analiz ve değerlendirme ile sonrasında oluşturulacak aksiyonların etkinliği iyi bir proje yönetimine bağlıdır.

Çalışmanın başlangıcında , tüm süreçte veya sonrasında danışmanlık , durum tespiti , değerlendirme ve yorum aşamalarında yanınızdayız. Bizi arayınız .

Saygıyla,

08/02/2018

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir